July Morning with Manitou, Rado Kuzanagi, D-soul, Donika & Viktor Radev at Bar North 5

Written by on 22.06.2018

Лятото е вече тук, което означава, че ни е време за веселба на плажа. Тази година организаторите на култовия Vromos Open Air, Toasted и Beach Fête се събират на едно ново място, за да ви зарадват с хубава музика.
 
Партито ще се състои на 30-ти юни от 22 часа, в Бар Север 5, а зад пулта ще застанат Manitou, Rado Kuzanagi, D-soul, Donika и Viktor Radev, които ще ви потопят в звуците на една deep tech, deep techno музикална история. Атмосферата на партито се допълва още от уникалната локация на Бар Север 5, защото точно там гората и морето се срещат. Мястото е повече от вълшебно, а пред него се намира един от последните девствени плажове на нашето Черноморие, все още непокътнат и застроен. Това парти е наследник на Vromos Open Air, като продължава традицията да бъде организирано на специални места и да разпространява идеята за опазване на околната среда и за това да не забравяме за връзката ни с природата.
 
Бар Север 5 – North 5 Beach Bar – намира се на плаж Север 5 – между Попски плаж и к-г Арапя по пътя Царево – Арапя, на девстен кей. На бара се предлага храна (закуска, обяд вечеря), а цените са народни. На 5 минути пеша се намира к-г Арапя, където можете да къмпингувате вечерта. Ето и карта на мястото.
 
Очакваме ви на July Morning с Manitou, Rado Kuzanagi, D-soul, Donika и Viktor Radev, за да се забавляваме заедно и да се насладим на мястото, където гората се среща с морето, на хубава музика, храна, напитки и хора!
 
Lineup:
Manitou – https://soundcloud.com/manitou
Rado Kuzanagi – https://soundcloud.com/radokusanagi
D-soul (Infinite Frequency Radio Show) – https://soundcloud.com/d1soul
Donika – https://soundcloud.com/bonbonikaa
Viktor Radev – https://soundcloud.com/viktor-radev
Infinite Frequency Radio Show – https://soundcloud.com/infinite-frequency-radio-show

Повече информация за събитието можете да намерите тук.VIBES RADIO ONLINE

Less talk, More music

Current track
TITLE
ARTIST