Sounds of Tomorrow by Andy King с гост Alessio Bianchi (IT)

Written by on 12.03.2018

Тази сряда (14.03) от 20 часа  Sounds Of Tomorrow by Andy King ще ви изненада с едночасов guest mix на DJ Alessio Bianchi (IT).
Алесио Бианки е роден в България, но е живял през голяма част от живота си в Италия. Именно на Апенините се заражда любовта му към музиката. Той тръгва по стъпките на баща си и започва да се занимава с музика на 12-годишна възраст. Още като тийнейджър работи за няколко клуба в Италия. Впоследствие решава да се завърне в България и да довърши започнатото. Дели една сцена с имена като Marco C, Miguel Bastida, Alvaro AM. Вече издава и собствени парчета. Най-новото му EP се казва “Glory” и съдържа два трака “Morning” и “Prisoner”. Първият вече е пускан от Rowen Clark на Elrow, а вторият влезе в класацията за най-добри Bassline тракове за месеца в Beatport.
Sounds Of Tomorrow by Andy King набира все повече популярност и радва слушателите на Vibes Radio Station с отлична селекция и гости от световната електронна сцена. Предаването се излъчва всяка втора сряда на месеца по www.vibesradio.org
14 Март | 20.00 часа | Vibes Radio Station
Less Talk, More Music!

VIBES RADIO ONLINE

Less talk, More music

Current track
TITLE
ARTIST