Written by on 05.03.2018

‘Sounds Of Tomorrow’ Showcase #2 на  9-ти март в Culture Beat

 

 

 

 

 

 

След изключително успешното и незабравимо първо издание, Vibes Radio Station, DJ Andy King и домакините от любимия ни Culture Beat Club, представят на родните меломани и любители на електронната музика ‘Sounds Of Tomorrow’ Showcase #2. Събитието ще се състои на 9-ти март в основната ‘черна’ зала на столичния Culture Beat Club (НДК).

 

‘Sounds Of Tomorrow’ е радиошоу, хоствано от българския диджей и продуцент Andy King. Предаването се излъчва всяка втора сряда на месеца по Vibes Radio Station и завладява слушателите от самото начало с разнообразна гама електронна музика.

 

Концепцията, която се крие зад името ‘Sounds Of Tomorrow,’ е идеята на Andy King да представя на феновете качествена електронна музика, която да въздейства със своята хармония. За целта Andy King импровизира в своите сетове с най-провокиращата сетивата house/electronica. Шоуто е добре познато и със своите гостуващи диджеи, като  част от имената, заставали зад пулта на ‘Sounds Of Tomorrow’, са Stefan Popov, Daniel Meister (Hungary), Solardo, Emma, Izabella (The Exclusive), Damian Force (Netherlands), Sommo (Argentina), Tommy Riverra, Nyko, DJ Bogus, Medo.

 

Andy King е български диджей и продуцент. Музикалното му образование по тонрежисура, както и дългогодишната му колаборация с Radio Nova Bulgaria, му погамат много в творческата работа. Пускал е на фестивали за електронна музика в Германия и Холандия, а списъкът му с клубни участия описва пътя на всеки меломан, жаден за качествена електронна музика. Andy е резидент DJ и на лейбълите ‘Music Injection’ и ‘Blast From The Past’. Има участия на една сцена с продуценти от световния музикален топ 100.

 

Датата: 09 март, 22:00

Мястото: Culture Beat Club

Line up: Andy King (open-to-close)

18+

 

Follow ‘Sounds Of Tomorrow’ Radioshow


Follow Andy King:

Facebook
Mixcloud
Soundcloud

 

 


VIBES RADIO ONLINE

Less talk, More music

Current track
TITLE
ARTIST